Schopnost oxidačních produktů lipidů iniciovat ztráty tokoferolů – Bc. Kamila Karolína Vejdovská
Bc. Kamila Karolína Vejdovská
Diplomová práce
Schopnost oxidačních produktů lipidů iniciovat ztráty tokoferolů
Induction of tocopherol losses in food by oxidized lipids
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VEJDOVSKÁ, Kamila Karolína. \textit{Schopnost oxidačních produktů lipidů iniciovat ztráty tokoferolů}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/ia6lsk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.