Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích – Ing. Galyna Slozka
Ing. Galyna Slozka
Diplomová práce
Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích
Review of Hotel Restaurant Concept
Anotace:
Cílem této diplomové práce je kompletní pochopení konceptu hotelových restaurací pomocí prozkoumání a porovnání restaurací ve třech vybraných hotelech vyšší třídy. Následným výstupem je návrh nezbytných aspektů pro fungování vlastního úspěšného konceptu. Pro zpracování práce byli použite takové metody a techniky, jako deskripce (popis zkoumaných objektů), pozorování (sledování zkoumaných jevů, skutečnost …víceAbstract:
The aim of this diploma thesis is a complete understanding of the concept of hotel restaurants by examining and comparing the three selected restaurants in the high class hotels. The output is a proposal for the necessary aspects for the successful operation of the concept. For making the thesis were used such methods and techniques as description (description of the examined objects), observation …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/10765/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2013
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SLOZKA, Galyna. \textit{Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/iaj5qm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Zaměstnanci a problematika lidských zdrojů jako faktor, který ovlivňuje kvalitu a úroveň poskytovaných služeb v hotelu
Pavel Žďárský -
Spokojenost zákazníků s nabídkou restaurace Hotelu Praděd Thamm
Denisa Kajnarová -
Možnosti moderních technologií v propagaci restaurace, hotelu…
Sabina Pranovich -
Obchodní strategie hotelu The Emblem Hotel Prague
Marie Ali-Ogly -
Hotelová restaurace z pohledu ergonomie a efektivity práce
Jana Szkuciková -
A comparative analysis of consumer’s perception of hotel restaurants in Great Britain and New Zealand (Relationship marketing study)
Jana Nekudová -
Marketingová analýza a marketingový plán hotelu, kempu a restaurace "Knížecí rybník"
Karolína Vovsová -
Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích
Karel Vojta