Ing. Galyna Slozka

Diplomová práce

Koncept hotelových restaurací ve vybraných hotelích

Review of Hotel Restaurant Concept
Anotace:
Cílem této diplomové práce je kompletní pochopení konceptu hotelových restaurací pomocí prozkoumání a porovnání restaurací ve třech vybraných hotelech vyšší třídy. Následným výstupem je návrh nezbytných aspektů pro fungování vlastního úspěšného konceptu. Pro zpracování práce byli použite takové metody a techniky, jako deskripce (popis zkoumaných objektů), pozorování (sledování zkoumaných jevů, skutečnost …více
Abstract:
The aim of this diploma thesis is a complete understanding of the concept of hotel restaurants by examining and comparing the three selected restaurants in the high class hotels. The output is a proposal for the necessary aspects for the successful operation of the concept. For making the thesis were used such methods and techniques as description (description of the examined objects), observation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2013
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze