Alternativní styly stravování a kvalita potravin – Bc. Veronika Holíková
Bc. Veronika Holíková
Master's thesis
Alternativní styly stravování a kvalita potravin
Alternative dietary lifestyles and food quality
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá alternativními styly stravování, které se v dnešní době začínají ve společnosti stále více objevovat. Nejběžnějším alternativním stylem u nás je vegetariánstvi a veganství. Stále více lidí se začíná zajímat o to, jak jinak se stravovat, aby se vyvarovaly méně kvalitním potravinám. Jde o spotřebitelské chování, kde se lidé zajímají více o to, co nakupují a co se jim objeví …moreAbstract:
This thesis deals with alternative styles of eating, which nowadays are starting emerge increasingly. The most common alternative styles in Czech Republic are vegetarianism and veganism. More and more people are wondering how to eat alternatively in order to avoid poor quality of food. This is form of consumer behavior, where people are more concerned about what they buy and what they have at their …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 11. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Lukáš Zagata, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HOLÍKOVÁ, Veronika. \textit{Alternativní styly stravování a kvalita potravin}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Economics and Management. 2015. Available from: https://theses.cz/id/ibeyjh/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementMaster programme / field:
Economics Policy and Administration / Economics and Cultural Studies
Theses on a related topic
-
Ethical consumption participation analysis and motivational factors
Julija Krauze -
Etická spotřeba
Daniel Cejp -
Spotřeba ovlivněná etikou
Anna Chocholatá -
Vliv veganství a vegetariánství na organismus sportovce při vybraných bojových sportech a uměních
Jan Bečvář -
Sociologie jídla - veganství.
Michaela Novotná -
Veganství jako životní styl v Olomouckém kraji
Martina DOUBRAVOVÁ -
Psychologické aspekty veganství
Lucie WRNATOVÁ -
Veganství a vegetariánství v ekonomických a sociálních souvislostech
Kateřina Hrubá
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights