Alternativní potravinové řetězce - studie konceptu lokálních potravin – Pavlína Poklopová
Pavlína Poklopová
Bachelor's thesis
Alternativní potravinové řetězce - studie konceptu lokálních potravin
Alternative food networks - study on the concept of local food production
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zabývá tématem alternativních potravinových sítí. V první části popisuje jejich vznik, důvod vzniku a postupný vývoj. Je zde zmapována dostupnost alternativních potravinových sítích v České republice, konkrétně pak lokálních potravin. V této kapitole jsou rozepsány konkrétní možnosti, kde lze sehnat lokální potraviny. Práce se následně zabývá lokálností, jejím významem, výhodami …viacAbstract:
This bachelor thesis deals with the topic of alternative food networks. The first part describes their origin, reason and gradual development. The availability of alternative food networks in the Czech Republic, specifically local foods, is mapped here. This chapter describes the specific options where you can get local food. The work then deals with locality, its importance, advantages and disadvantages …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Mgr. Ing. Lukáš Zagata, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
POKLOPOVÁ, Pavlína. \textit{Alternativní potravinové řetězce - studie konceptu lokálních potravin}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Economics and Management. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/iggjj6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme:
Economics and Cultural Studies
Práce na příbuzné téma
-
Importance of sustainability within the fashion industry in the purchase decision making process of Gen Z.
Gyuzal Kuspakova -
Spotřebitelské preference informačních zdrojů při hodnocení udržitelnosti obalu u produktů chemického průmyslu
Sára Nováková -
Kvalita pracovního života ve firmě uplatňující multi - level marketing
Veronika Mrázková -
Vliv certifikačních norem kvality na marketing a management vybrané společnosti
Nikola Hanzlíková -
Současné značky kvality potravin – kvantita vs. kvalita značek
Lucie Musilová
Názov
Vložil
Vložené
Práva