Bc. Jan Pavlík

Diplomová práce

Regionální potraviny v gastronomických zařízeních

Regional food in the gastronomic facilities
Anotace:
Diplomová práce se zabývá problematikou regionálních potravin na trhu České republiky se zaměřením na konkrétní specifikovanou místní lokalitu v městské části Brno-střed. Cílem práce je zhodnocení postavení regionálních potravin v gastronomických zařízeních v konkrétní lokalitě města Brna. V práci jsou definovány pojmy relevantní k této problematice, po jejichž vymezení proběhl sociologický průzkum …více
Abstract:
The thesis deals with the issue of regional food products in the Czech market, with special focus on the specific Brno area in the city center. The objective of the thesis consists in assessing the significance of regional food products in the restaurant and catering business in a particular Brno area. After defining the concepts and terms relevant to the topic, the thesis brings a sociological survey …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Ilja Vyskot, CSc.
  • Oponent: Pavel Mauer, Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií

Mendelova univerzita v Brně

Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií

Magisterský studijní program / obor:
Regionální rozvoj / Socioekonomický a environmentální rozvoj regionů