Regionální potraviny v gastronomických zařízeních – Bc. Jan Pavlík
Bc. Jan Pavlík
Master's thesis
Regionální potraviny v gastronomických zařízeních
Regional food in the gastronomic facilities
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá problematikou regionálních potravin na trhu České republiky se zaměřením na konkrétní specifikovanou místní lokalitu v městské části Brno-střed. Cílem práce je zhodnocení postavení regionálních potravin v gastronomických zařízeních v konkrétní lokalitě města Brna. V práci jsou definovány pojmy relevantní k této problematice, po jejichž vymezení proběhl sociologický průzkum …viacAbstract:
The thesis deals with the issue of regional food products in the Czech market, with special focus on the specific Brno area in the city center. The objective of the thesis consists in assessing the significance of regional food products in the restaurant and catering business in a particular Brno area. After defining the concepts and terms relevant to the topic, the thesis brings a sociological survey …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: prof. Ing. Ilja Vyskot, CSc.
- Oponent: Pavel Mauer, Ing.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studiíMendel University in Brno
Faculty of Regional Development and International StudiesMaster programme / odbor:
Regional Development / Socioeconomic and environmental development of regions
Práce na příbuzné téma
-
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
Oborná Oborná -
Rozšíření nabídky ve vybraném gastronomickém zařízení
Petra Nezvalová -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Aren Ananyan -
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Porovnání vybraných konkurenčních konceptů gastronomických zařízení
Daniela Škaroupková -
Analýza gastronomického zařízení se zaměřením na svatební hostiny
Lenka Pelikánová -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Iegor Remizov -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
Jan Pavlíček