Regionální potraviny v gastronomických zařízeních – Bc. Jan Pavlík
Bc. Jan Pavlík
Master's thesis
Regionální potraviny v gastronomických zařízeních
Regional food in the gastronomic facilities
Abstract:
Diplomová práce se zabývá problematikou regionálních potravin na trhu České republiky se zaměřením na konkrétní specifikovanou místní lokalitu v městské části Brno-střed. Cílem práce je zhodnocení postavení regionálních potravin v gastronomických zařízeních v konkrétní lokalitě města Brna. V práci jsou definovány pojmy relevantní k této problematice, po jejichž vymezení proběhl sociologický průzkum …moreAbstract:
The thesis deals with the issue of regional food products in the Czech market, with special focus on the specific Brno area in the city center. The objective of the thesis consists in assessing the significance of regional food products in the restaurant and catering business in a particular Brno area. After defining the concepts and terms relevant to the topic, the thesis brings a sociological survey …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 5. 2018
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Ilja Vyskot, CSc.
- Reader: Pavel Mauer, Ing.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
PAVLÍK, Jan. \textit{Regionální potraviny v~gastronomických zařízeních}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Regional Development and International Studies. 2018. Available from: https://theses.cz/id/iho4kn/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studiíMendel University in Brno
Faculty of Regional Development and International StudiesMaster programme / field:
Regional Development / Socioeconomic and environmental development of regions
Theses on a related topic
-
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
Oborná Oborná -
Rozšíření nabídky ve vybraném gastronomickém zařízení
Petra Nezvalová -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace
Abdelreheem Shamekh -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Aren Ananyan -
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Softwarová podpora provozu gastronomických zařízení
Jan Bouzek -
Porovnání vybraných konkurenčních konceptů gastronomických zařízení
Daniela Škaroupková -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar
Jan Pavlíček