Bc. Jan Pavlíček

Diplomová práce

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení - Tapas Bar

Business plan for a new gastronomic enterprise - Tapas bar
Anotace:
Cílem této diplomové práce je vypracování kvalitního podnikatelského záměru analýza proveditelnosti nápadu na otevření reálného restauračního zařízení (tapas baru) v Praze. V teoretické části autor čerpal z odborné literatury, pomocí které zmapoval problematiku podnikání v gastronomii včetně legislativních požadavků. Druhá část je věnována situační analýze, která obsahuje kromě PESTEL analýzy i analýzu …více
Abstract:
The goal of this master thesis is to develop a complex business plan for a restaurant (tapas bar), located in city of Prague, and an analysis of a feasibility of such a plan. In the theoretical, author uses specialized literature to explain and map the issues of gastronomy business as well as legal aspects of the field. The practical part is devoted to situational analysis, including not only PESTEL …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/mw679/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2018
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze