Složení a energetická hodnota potravin se zaměřením na první dětské nemléčné příkrmy – Mgr. David Růžička
Mgr. David Růžička
Bakalářská práce
Složení a energetická hodnota potravin se zaměřením na první dětské nemléčné příkrmy
Food composition and energy value foodstuff with concentrating on first child non-dairy feeding
Anotace:
Bakalářská práce „Složení a energetická hodnota potravin se zaměřením na první dětské nemléčné příkrmy“ shrnuje informace o výživě, složení potravin a energetické hodnotě stravy. První část se zabývá základními pojmy týkající se složení potravin, jednotlivými živinami, energetickou bilancí a tabulkami energetických hodnot potravin. Druhá část pojednává o výživě dětí, výživových doporučeních, složení …víceAbstract:
Bachelor thesis „Food composition and energy value foodstuff with concentrating on first child non-dairy feeding“ recapitulate informations on nutrition, food composition and energy value foodstuff. First part deals basic concepts related to food composition, essential nutrients, energy balance and tables of energy value foodstuff. Second part is about child nutrition, dietary recommendations, composition …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2011
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/cixvy/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2011
- Vedoucí: Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studiíMasarykova univerzita
Fakulta sportovních studiíBakalářský studijní program / obor:
Tělesná výchova a sport / Speciální edukace bezpečnostních složek
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
Lenka Fišarová -
Negativní energetická bilance u skotu a její důsledky pro mléčnou užitkovost na začátku laktace
Michaela Zahrádková -
Výživa březích a laktujících klisen, výživa hříbat
Zlatuše BOSÁKOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Domácí umělá výživa u malnutričních onkologických pacientů
Michaela Vajdová -
Výživa pacientů v intenzivní péči
Andrea Ondrášková -
Výživa po amputaci DKK
Kateřina Zemanová -
Optimální výživa s ohledem na různé skupiny obyvatelstva
Petr Janeček