Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců – Bc. Ivana Dohnalová
Bc. Ivana Dohnalová
Diplomová práce
Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců
Modification of Food Rations According to Range of Products from Hyper and Supermarkets
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo optimalizovat okamžité dávky potravin navržené v práci Loukotové (2008) vzhledem k aktuálnímu sortimentu obchodních řetězců u vybraných skupin civilního obyvatelstva. Byly sestaveny jídelní lístky s inovovanou potravinovou skladbou, na základě průzkumu provedeného ve vybraných obchodních řetězcích. Tyto jídelní lístky byly nutričně vyhodnoceny pomocí program Výživa. Z výsledků …víceAbstract:
The aim of the work was to optimize the doses of foods suggested by Loukotová (2008) according to current offer in chosen retail chains. There were suggested the menus for select group of civilians with new composition of food and analysed by program Výživa. Its results showed that the menus were optimized according to defined nutritive standards in range ? 10 %. In the end there was performed price …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2015
Zveřejnit od: 22. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Dohnalová, Ivana. Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců. Zlín, 2015. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční faktory ovlivňující obsah močoviny v mléce dojnic
Vít Škrabal -
Faktory ovlivňující obsah vápníku v mléce a jeho vstřebávání
Jakub Mazur -
Socioekonomické faktory súvisiace so stravovaním v špecifickej populácii s predchádzajúcou onkologickou diagnózou v detskom veku
Dominika Kováčová -
Vybrané faktory vzniku obezity v dětském věku
Kateřina Teplá -
Připravenost českých domácností na krizové situace
Erik Schulz -
Příprava občanů na krizové situace
Lena Červenková -
Inovace bojových dávek potravin pro AČR a krizové situace
Daniel Benda -
Model zapojení místní samosprávy, podnikatelských subjektů a občanů pro jejich účasti v IZS pro krizové situace
Václav Novotný