INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY – Nikola Pospíšilová
Nikola Pospíšilová
Bachelor's thesis
INOVACE NABÍDKY RESTAURAČNÍHO MENU PŘI RESPEKTOVÁNÍ ZÁSAD SPRÁVNÉ VÝŽIVY
Anotácia:
Bakalářská práce se zaměřuje na „Inovaci nabídky restauračního menu při respektování zásad správné výživy“ a pojednává v teoretické části o tom, co je pojem správná výživa, složky výživy a negativní vlivy na lidský organismus při nesprávné výživě. Je zmíněná potravinová pyramida, doporučené hodnoty při stravování v produktivním věku a zásady sestavování restauračního menu zmíněné v teoretické části …viacAbstract:
The thesis focuses onto „Innovation of restaurant menu offers while respecting the principles of right nutrition“ and deals in a theoretical part about a concept what a right nutrition, nutrients and negative effects on a human body while having an improper nutrition are. The food pyramid is mentioned along with nutritional recommendation values in a diet for people in working age and principles of …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 10. 2015
Identifikátor:
http://theses.cz/id/ilnf82/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2015
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme / odbor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Inovace menu vybrané restaurace s ohledem na zdravou výživu
Martina Šišáková -
Zdravá výživa jako součást zdravého životního stylu dětí
Věra Ducháčková -
Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
Pavel Koranda -
Posouzení energetické a biologické hodnoty stravy žáků ZŠ
Markéta NOVÁ -
Energetická hodnota stravy vězňů Vazební věznice
Zdeněk BARTOŠ -
Vliv vybraných doplňků stravy na výživový stav sportovců
Dominika BOČKOVÁ -
Hodnocení kvality stravy u pacientů s indikací některé ze základních diet
Klára VAŇKOVÁ -
Hodnocení senzorické kvality výrobků sloužících jako náhrada stravy
Tereza Soukupová
Názov
Vložil
Vložené
Práva