Plýtvání potravinami ve školních jídelnách – Bc. Anna Štefanová
Bc. Anna Štefanová
Bakalářská práce
Plýtvání potravinami ve školních jídelnách
Food waste in school canteens
Anotace:
Bakalářská práce se věnuje problematice plýtvání potravinami ve školních jídelnách. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část popisuje historii a současnost školního stravování v České republice, důležitou legislativu, která je součástí školního stravování a jsou zde uvedeny projekty, které jsou v rámci školního stravování a zdravé výživy uskutečňovány na školách. Druhá kapitola …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with the problem of food waste in school canteens. The thesis is divided into theoretical and a practical part. The theoretical part describes the history and the present of school canteens in the Czech Republic, important legislation that is part of school meals and there are projects that are implemented in schools within the framework of school canteens and healthy nutrition …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/we2lx/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 6. 2023
- Vedoucí: PhDr. Mgr. Leona Mužíková, Ph.D.
- Oponent: PhDr. Mgr. et Mgr. Jitka Reissmannová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání / Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání
Práce na příbuzné téma
-
Food waste in Czech households
Anna Hrubá -
Communication education strategy to reduce food waste at the consumer level with a focus on fruit and vegetables
Anna Bambasová -
Transfer and presence of antibiotic-resistance genes from waste water effluents to the food chain
Hateem Ul Ghani -
Potraviny pro zvláštní výživu-potraviny pro osoby s nesnášenlivostí lepku
Petra Klusová -
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
Klára HUDCOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Regionální potraviny v Libereckém kraji
Klára Čížková -
Vysoce průmyslově zpracované potraviny
Andrea Kolková