Plýtvání potravinami ve školních jídelnách – Bc. Anna Štefanová
Bc. Anna Štefanová
Bachelor's thesis
Plýtvání potravinami ve školních jídelnách
Food waste in school canteens
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje problematice plýtvání potravinami ve školních jídelnách. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část popisuje historii a současnost školního stravování v České republice, důležitou legislativu, která je součástí školního stravování a jsou zde uvedeny projekty, které jsou v rámci školního stravování a zdravé výživy uskutečňovány na školách. Druhá kapitola …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with the problem of food waste in school canteens. The thesis is divided into theoretical and a practical part. The theoretical part describes the history and the present of school canteens in the Czech Republic, important legislation that is part of school meals and there are projects that are implemented in schools within the framework of school canteens and healthy nutrition …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2023
Identifier:
https://is.muni.cz/th/we2lx/
Thesis defence
- Date of defence: 21. 6. 2023
- Supervisor: PhDr. Mgr. Leona Mužíková, Ph.D.
- Reader: PhDr. Mgr. et Mgr. Jitka Reissmannová, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Health Education / Health Education
Theses on a related topic
-
Communication education strategy to reduce food waste at the consumer level with a focus on fruit and vegetables
Anna Bambasová -
Food waste in Czech households
Anna Hrubá -
Transfer and presence of antibiotic-resistance genes from waste water effluents to the food chain
Hateem Ul Ghani -
Potraviny pro zvláštní výživu-potraviny pro osoby s nesnášenlivostí lepku
Petra Klusová -
Španělské potraviny s chráněným označením původu, potraviny s chráněným zeměpisným označením a zaručené tradiční speciality (masné výrobky)
Klára HUDCOVÁ -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Regionální potraviny v Libereckém kraji
Klára Čížková -
Vysoce průmyslově zpracované potraviny
Andrea Kolková