Efektivita a účelnost různých druhů pecí v pekárnách – Jarmila Koterová
Jarmila Koterová
Bachelor's thesis
Efektivita a účelnost různých druhů pecí v pekárnách
Effectiveness and expediency different kinds oven in Bakeries
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá posouzením různých druhů pecí v řemeslných pekárnách na výrobu chleba. Část práce se zaměřuje na rozdělení pecí podle různých kritérií, hlavně dle druhu sdílení tepla, což je radiační způsob sdílení tepla, konvekční a kondukční. Dále jsou vybrané konkrétní typy pecí od předních výrobců, jedná se o účelnost, přednosti a parametry. Práce také uvádí tabulky, kde je porovnání …moreAbstract:
This bachelor´s work is focused on the evaluation of various types of kilns in craft bakeries to produce bread. One part of this work targets the distribution of kilns according to the different criterions, mainly by on the type of heat of kilns, which is the way of heat radiation, meaning convection and conduction. Furthermore, the selected specific types of kilns from the leading producers, it means …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 4. 2011
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Vladimír Doležal, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KOTEROVÁ, Jarmila. \textit{Efektivita a účelnost různých druhů pecí v pekárnách}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Engineering. 2011. Available from: https://theses.cz/id/inr67w/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of EngineeringBachelor programme:
null
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights