Bc. Lukáš Andrýsek

Diplomová práce

Hodnocení kvality brambor pro potravinářské využití

Evaluation of potatoes quality for food use
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo vypracovat literární rešerši zaměřenou na téma „Hodnocení kvality brambor pro potravinářské využití“. V rámci praktické části byla provedena ke konci roku 2017 laboratorní analýza kvality brambor. Po zvážení všech důležitých parametrů jakosti byla vybrána nejlepší odrůda Antonia k přípravě výrobků z brambor, u kterých se hodnotila senzorická kvalita a texturní vlastnosti …více
Abstract:
The aim of this diploma thesis was to elaborate a literature research on „Evaluation of potatoes quality for food use“. In the practical part, a laboratory analysis of potatoes quality was performed at the end of 2017. After considering all the important quality parameters, the best variety Antonia was chosen for the preparation of potato products which were evaluated based on sensory quality and textural …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta