Hodnocení kvality brambor pro potravinářské využití – Bc. Lukáš Andrýsek
Bc. Lukáš Andrýsek
Diplomová práce
Hodnocení kvality brambor pro potravinářské využití
Evaluation of potatoes quality for food use
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo vypracovat literární rešerši zaměřenou na téma „Hodnocení kvality brambor pro potravinářské využití“. V rámci praktické části byla provedena ke konci roku 2017 laboratorní analýza kvality brambor. Po zvážení všech důležitých parametrů jakosti byla vybrána nejlepší odrůda Antonia k přípravě výrobků z brambor, u kterých se hodnotila senzorická kvalita a texturní vlastnosti …víceAbstract:
The aim of this diploma thesis was to elaborate a literature research on „Evaluation of potatoes quality for food use“. In the practical part, a laboratory analysis of potatoes quality was performed at the end of 2017. After considering all the important quality parameters, the best variety Antonia was chosen for the preparation of potato products which were evaluated based on sensory quality and textural …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv aplikace listových hnojiv na zdravotní stav a výnosotvorné prvky máku setého
Daniel Klofáč -
Pests and diseases of selected fruit crops in southern part of Ethiopia
Lukáš Machek -
Evaluation of new and promising botanical preparations on insecticidal activity of brassica vegetable pests
Nambe Jababu -
Neo-sex chromosomes and adaptive potential in tortricid pests
Miroslava SÝKOROVÁ -
Resistance of new generation food-packaging films against various species of primary and secondary stored-product pests
Kshitiz Pokhrel -
The effect of differences in composition and structure of field pea crops on abundances and distribution of insect pests
Marek Seidenglanz -
Pathogens and Pests of Pears, Their Importance and Possibilities
Eva Rotreklová