Bc. Martina NOVÁKOVÁ

Master's thesis

Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin

Critical Control Points System (HACCP) in food production
Abstract:
Práce s názvem "Systém kritických bodů HACCP ve výrobě potravin" poskytuje základní i praktické informace týkající se výroby zdravotně nezávadných potravin. Hlavní výstup práce je zhodnocení funkčnosti zavedeného systému HACCP v konkrétním podniku.
Abstract:
The work entitled "The HACCP in food production" provides basic and practical information concerning the production of healthy food. The main goal is to detect the functionality of the introduced HACCP system in a particular company.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 3. 2011
Accessible from:: 1. 1. 2099

Thesis defence

  • Date of defence: 24. 5. 2011
  • Supervisor: Ing. Milan Novotný

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

NOVÁKOVÁ, Martina. Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin. Ústí nad Labem, 2011. diplomová práce (Ing.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 04. 03. 2011

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomická