Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin – Bc. Martina NOVÁKOVÁ
Bc. Martina NOVÁKOVÁ
Master's thesis
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Critical Control Points System (HACCP) in food production
Abstract:
Práce s názvem "Systém kritických bodů HACCP ve výrobě potravin" poskytuje základní i praktické informace týkající se výroby zdravotně nezávadných potravin. Hlavní výstup práce je zhodnocení funkčnosti zavedeného systému HACCP v konkrétním podniku.Abstract:
The work entitled "The HACCP in food production" provides basic and practical information concerning the production of healthy food. The main goal is to detect the functionality of the introduced HACCP system in a particular company.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 3. 2011
Accessible from:: 1. 1. 2099
Thesis defence
- Date of defence: 24. 5. 2011
- Supervisor: Ing. Milan Novotný
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NOVÁKOVÁ, Martina. \textit{Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin}. Online. Master's thesis. Ústí nad Labem: University of Jan Evangelista Purkyně in Ústí nad Labem, Faculty of Social and Economic Studies. 2011. Available from: https://theses.cz/id/iohfr5/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
NOVÁKOVÁ, Martina. Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin. Ústí nad Labem, 2011. diplomová práce (Ing.). UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM. Fakulta sociálně ekonomická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 04. 03. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM, Fakulta sociálně ekonomickáJAN EVANGELISTA PURKYNĚ UNIVERSITY IN ÚSTÍ NAD LABEM
Faculty of Social and Economic StudiesMaster programme / field:
Economics and Management / Business Administration and Management
Theses on a related topic
-
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
Gabriela TOMEČKOVÁ -
Systémy sledování hygieny v praxi - realizace systému HACCP ve vybraném zpracovatelském podniku
Gabriela HADÁČKOVÁ -
Zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím systému HACCP v potravinářském podniku
Gabriela TOMEČKOVÁ