Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji – Klára Ouředníková
Klára Ouředníková
Bakalářská práce
Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji
History, Survey and Analysis of Restaurants Specializing in Mexican Cuisine in Pilsen Region
Anotace:
Moje bakalářská práce mapuje nabídku restaurací, nabízejících mexickou kuchyni v Plzeňském kraji, a zájem o ně. Vycházím především ze situace pěti mexických restaurací - dvou v Plzni a po jedné v Klatovech, Domažlicích a Mlázovech. Cílem práce je zjistit, zda lze předpokládat, že vzhledem ke stávajícímu malému počtu restaurací nabízejících mexickou kuchyni v Plzeňském kraji by na trhu mohlo obstát …víceAbstract:
My bachelor’s thesis deals with the position of five Mexican restaurants in the Pilsen Region – namely in Pilsen (2 restaurants), in Klatovy (1), in Domažlice (1) and Mlázovy (1). The aim is to find out if it is possible, in view of current low number of restaurants offering Mexican cuisine in the Pilsen Region, to have more restaurants like this. First I am introducing the basic elements of Mexican …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13836/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2017
- Vedoucí: Mgr. Jiří Holub
- Oponent: Mgr. Dagmar Lanská
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
OUŘEDNÍKOVÁ, Klára. \textit{Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/iqtto3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Mexická gastronómia v Prahe
Alžbeta Ľuptáková -
Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Královéhradeckém kraji
Dominik Zadražil -
Potenciál gastroturismu v Karlovarském kraji a v Plzeňském kraji. Příklad malých pivovarů a mikropivovarů.
Vojtěch Vlček -
Tradiční a novodobé pivní restaurace
Barbora Hlavatá -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Optimalizace provozu restaurace Archa v Olomouci
Markéta Skoumalová -
Analýza konceptu restaurace Podolka
Barbora Pospíšilová -
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
Anna Votočková