Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji – Klára Ouředníková
Klára Ouředníková
Bachelor's thesis
Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Plzeňském kraji
History, Survey and Analysis of Restaurants Specializing in Mexican Cuisine in Pilsen Region
Abstract:
Moje bakalářská práce mapuje nabídku restaurací, nabízejících mexickou kuchyni v Plzeňském kraji, a zájem o ně. Vycházím především ze situace pěti mexických restaurací - dvou v Plzni a po jedné v Klatovech, Domažlicích a Mlázovech. Cílem práce je zjistit, zda lze předpokládat, že vzhledem ke stávajícímu malému počtu restaurací nabízejících mexickou kuchyni v Plzeňském kraji by na trhu mohlo obstát …moreAbstract:
My bachelor’s thesis deals with the position of five Mexican restaurants in the Pilsen Region – namely in Pilsen (2 restaurants), in Klatovy (1), in Domažlice (1) and Mlázovy (1). The aim is to find out if it is possible, in view of current low number of restaurants offering Mexican cuisine in the Pilsen Region, to have more restaurants like this. First I am introducing the basic elements of Mexican …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2017
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/13836/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 7. 6. 2017
- Supervisor: Mgr. Jiří Holub
- Reader: Mgr. Dagmar Lanská
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Mexická gastronómia v Prahe
Alžbeta Ľuptáková -
Historie, přehled a analýza mexických restaurací v Královéhradeckém kraji
Dominik Zadražil -
Potenciál gastroturismu v Karlovarském kraji a v Plzeňském kraji. Příklad malých pivovarů a mikropivovarů.
Vojtěch Vlček -
Tradiční a novodobé pivní restaurace
Barbora Hlavatá -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Optimalizace provozu restaurace Archa v Olomouci
Markéta Skoumalová -
Analýza konceptu restaurace Podolka
Barbora Pospíšilová -
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
Anna Votočková