Podpora využití regionálních potravin ve školním stravování pomocí produktové mapy – Bc. Martin MELOUN
Bc. Martin MELOUN
Master's thesis
Podpora využití regionálních potravin ve školním stravování pomocí produktové mapy
Abstract:
Smyslem této práce je navrhnout soubor opatření, které zkrátí distribuční cesty mezi producenty regionálních potravin a školními jídelnami v okresu Jindřichův Hradec a zároveň podpoří vyšší uplatnění regionální, čerstvé, sezónní a ekologické produkce ve školních jídelnách prostřednictvím webového portálu Regionální agrární komory Jihočeského kraje "Produktová mapa" (interaktivní mapa regionálních dodavatelů …moreAbstract:
The purpose of this thesis is design a collection of action, which will speed up distributional ways between regional grocery producers and schools cafeterias in the district of Jindrichuv Hradec and at the same time supports higher regional, fresh, seasonal and ecologist products in schools cafeterias via the website Regional Agrarian Chamber of the South Bohemian Region "Map of products" (interactive …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2016
Accessible from:: 22. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Jan, st. Moudrý, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MELOUN, Martin. \textit{Podpora využití regionálních potravin ve školním stravování pomocí produktové mapy}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2016. Available from: https://theses.cz/id/irq1w3/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
MELOUN, Martin. Podpora využití regionálních potravin ve školním stravování pomocí produktové mapy. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agricultural Ecology
Theses on a related topic
-
Regionální potraviny a jejich využití v gastronomii - didaktický výukový materiál k inovaci ŠVP
Pavel CIESLAR -
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Ivana Urbanczyková -
Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
Eliška NEUMAYEROVÁ -
Podmínky efektivního využití produktové a jídelnové mapy
Martin POPELKA
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights