Podpora využití regionálních potravin ve školním stravování pomocí produktové mapy – Bc. Martin MELOUN
Bc. Martin MELOUN
Diplomová práce
Podpora využití regionálních potravin ve školním stravování pomocí produktové mapy
Anotace:
Smyslem této práce je navrhnout soubor opatření, které zkrátí distribuční cesty mezi producenty regionálních potravin a školními jídelnami v okresu Jindřichův Hradec a zároveň podpoří vyšší uplatnění regionální, čerstvé, sezónní a ekologické produkce ve školních jídelnách prostřednictvím webového portálu Regionální agrární komory Jihočeského kraje "Produktová mapa" (interaktivní mapa regionálních dodavatelů …víceAbstract:
The purpose of this thesis is design a collection of action, which will speed up distributional ways between regional grocery producers and schools cafeterias in the district of Jindrichuv Hradec and at the same time supports higher regional, fresh, seasonal and ecologist products in schools cafeterias via the website Regional Agrarian Chamber of the South Bohemian Region "Map of products" (interactive …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Zveřejnit od: 22. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jan, st. Moudrý, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MELOUN, Martin. \textit{Podpora využití regionálních potravin ve školním stravování pomocí produktové mapy}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/irq1w3/.
Jak správně citovat práci
MELOUN, Martin. Podpora využití regionálních potravin ve školním stravování pomocí produktové mapy. Č. Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu
Práce na příbuzné téma
-
Regionální potraviny a jejich využití v gastronomii - didaktický výukový materiál k inovaci ŠVP
Pavel CIESLAR -
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Ivana Urbanczyková -
Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
Eliška NEUMAYEROVÁ -
Podmínky efektivního využití produktové a jídelnové mapy
Martin POPELKA
Název
Vložil
Vloženo
Práva