Nikola Čedíková

Bakalářská práce

Celiaci jako zákaznický segment ve stravovacích zařízeních

Celiacs as a costumer segment in catering facilities
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na zákaznický segment celiaků ve stravovacích zařízeních. Cílem práce bylo zjistit, jaká je situace ve veřejném stravování v České republice pro tento segment zákazníků. Bakalářská práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části je přiblížena tématika stravovacích zařízení, charakterizovány vybrané etnické kuchyně a okrajově vysvětlena …více
Abstract:
This bachelor thesis focuses on customer segment of people with celiac disease in catering facilities. The aim was to find out, how is the situation in public catering for people with this disease. This thesis is divided into two parts – theoretical and practical. Theoretical part focuses on the topic of catering facilities, 7 selected ethnic cuisines are characterized, and celiac disease is marginally …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 2. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 1. 2021
  • Vedoucí: Blanka Bejdáková
  • Oponent: Monika Hilšerová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/81815