Veronika Sychrová

Diplomová práce

Analýza a vyhodnocení stravovacího úseku hotelu

Analysis and evaluation of Food and Beverage Department of a hotel
Anotace:
Na žádost manažera hotelu byla vypracována analýza stravovacího úseku a vyhodnocení současného stavu. Z analýzy pak vychází hlavní cíl, kterým je vypracování nového marketingového konceptu. Struktura práce je členěna na teoretickou část týkající se ubytovacích a stravovacích služeb a marketingu. Praktická část je pak zaměřena na charakteristiku hotelu jako celku, kde je kladen velký důraz na analýzu …více
Abstract:
Analysis of the department and evaluation of present condition was elaborated at the request of the hotel manager. From the analysis comes the main aim - proposition of a new marketing concept. The structure of the thesis is divided into theoretical part concerning accommodation and gastronomic service and marketing. Practical part is then focused on the characteristic of the hotel in general, where …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 6. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 1. 2012
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Jarmila Indrová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/29404