Optimalizace solidifikační receptury pomocí vícefaktorové regresní analýzy – Bc. Pavla Hřivnová
Bc. Pavla Hřivnová
Diplomová práce
Optimalizace solidifikační receptury pomocí vícefaktorové regresní analýzy
Optimization of Solidification Recipe Using Multifactor Regression Analysis
Anotace:
Diplomová práce se zabývá stabilizací/solidifikací odpadu s vysokým obsahem zinku. Odpad pochází od španělské firmy, která provádí pozinkování kovových součástí. Byly provedeny vyluhovací testy solidifikovaného odpadu s těmito pojivy: cementem, cemen-tem + popílkem, produktem fluidního spalování uhlí a cementem s přísadou aditiva, hyd-rogenuhličitanu sodného. U všech směsí došlo ke značnému snížení …víceAbstract:
The thesis deals with stabilization/solidification of waste with high content of zinc. The waste comes from the Spanish company, which performs galvanizing of metal compo-nents. There were done for-leach tests of solidified waste with the following binders: ce-ment, cement + fly ash, cement + the product of fluidized burning and cement with addi-tives bicarbonate solution. By all the blends there was …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2016
Zveřejnit od: 16. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Hřivnová, Pavla. Optimalizace solidifikační receptury pomocí vícefaktorové regresní analýzy. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 16. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie materiálů / Inženýrství ochrany životního prostředí