Mgr. Klára Skopalová

Diplomová práce

La cuisine a travers les méthodes de l'enseignement du FLE La cuisine ŕ travers les méthodes de lenseignement du F.L.E.

Anotace:
V této práci je poukázáno na nejednotnost metod při vyučování francouzského jazyka. Představeny jsou metody užívané v minulosti a praktická část obsahuje pedagogické listy, které představují nové nápady na aktivity při vyučování francouzštiny. Vše zohledňuje společné téma kuchyně.
Abstract:
This thesis is a presentation of methods in teaching English. Its common theme is kitchen and cooking. Another part contains pedagogic papers which deal with grammar features, vocabulary, culture and so on.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2006

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2006
  • Vedoucí: PaedDr. Mgr. Pavla Kellnerová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství francouzského jazyka a literatury pro střední školy