Mgr. Klára Skopalová

Master's thesis

La cuisine a travers les méthodes de l'enseignement du FLE La cuisine ŕ travers les méthodes de lenseignement du F.L.E.

Abstract:
V této práci je poukázáno na nejednotnost metod při vyučování francouzského jazyka. Představeny jsou metody užívané v minulosti a praktická část obsahuje pedagogické listy, které představují nové nápady na aktivity při vyučování francouzštiny. Vše zohledňuje společné téma kuchyně.
Abstract:
This thesis is a presentation of methods in teaching English. Its common theme is kitchen and cooking. Another part contains pedagogic papers which deal with grammar features, vocabulary, culture and so on.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2006

Thesis defence

  • Date of defence: 12. 6. 2006
  • Supervisor: PaedDr. Mgr. Pavla Kellnerová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta