Mgr. Klára Skopalová

Master's thesis

La cuisine a travers les méthodes de l'enseignement du FLE La cuisine ŕ travers les méthodes de lenseignement du F.L.E.

Anotácia:
V této práci je poukázáno na nejednotnost metod při vyučování francouzského jazyka. Představeny jsou metody užívané v minulosti a praktická část obsahuje pedagogické listy, které představují nové nápady na aktivity při vyučování francouzštiny. Vše zohledňuje společné téma kuchyně.
Abstract:
This thesis is a presentation of methods in teaching English. Its common theme is kitchen and cooking. Another part contains pedagogic papers which deal with grammar features, vocabulary, culture and so on.
 

Kľúčové slová

metody pedagogické listy kuchyně hry
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2006

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2006
  • Vedúci: PaedDr. Mgr. Pavla Kellnerová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masaryk University

Faculty of Education

Master programme / odbor:
Teacher Training for Secondary Schools / Upper Secondary School Teacher Training in French Language and Literature