Bc. Tereza Kalinová

Bakalářská práce

Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech

Hygiene and disinfection in Kitchen and Catering establishments
Anotace:
Tato bakalářská práce se věnuje analýze hygienických a bezpečnostních aspektů ve stravovacích zařízeních.
Abstract:
This bachelor's thesis is dedicated to the analysis of hygienic and safety aspects in catering facilities.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2025
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/hx080/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2025
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví