Antioxidants in vegetarian and non-vegetarian diets – Gizem Candir
Gizem Candir
Bachelor's thesis
Antioxidants in vegetarian and non-vegetarian diets
Abstract:
Oxidative stress is a well-known criterion to cause any disorders for health in a long-termbasis in the body. Free radicals are parameters of oxidative stress and triggers of oxidativebalance in the body. Antioxidants, however, are thought as a defensor against free radicals,and reducing element of oxidative stress. The imbalance of oxidative stress can cause severelong-term illnesses in the body. …viac
Jazyk práce: English
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 7. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Petr Kačer, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Agriculture and Food / Agriculture and Food
Práce na příbuzné téma
-
Nutritional profile of plant-based meat alternatives
Karolína Stolínová -
Valuation of Beyond Meat
Tibor Kysucký -
Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Vietnam.
Thanh Nga Luu
Názov
Vložil
Vložené
Práva