Kvalita a technologie výroby vaječných výrobků – Sandra Beierová
Sandra Beierová
Bakalářská práce
Kvalita a technologie výroby vaječných výrobků
Quality and processing of egg products
Anotace:
Tato práce se zaměřuje na vypracování literární rešerše orientované na kvalitu vajec používaných pro zpracování na vaječné hmoty, na jakostní parametry a výrobu vaječných hmot různých druhů včetně legislativních požadavků, na výrobky a polotovary z vajec využitelné v gastronomii a lahůdkářství a na popis využití vaječných výrobků a vajec v ostatních potravinářských výrobách. Výrobky a polotovary využitelné …víceAbstract:
This work focuses on the elaboration of a literature search focused on the quality of eggs used for processing into egg masses, on quality parameters and production of egg masses of various kinds, including legislative requirements, on egg products and semi-finished products usable in gastronomy and delicatessen and on description of egg products. eggs in other food products. Products and semi-finished …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
- Oponent: Eva Šnajdarová, Ing.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
Kamila Součková