Sandra Beierová

Bachelor's thesis

Kvalita a technologie výroby vaječných výrobků

Quality and processing of egg products
Abstract:
Tato práce se zaměřuje na vypracování literární rešerše orientované na kvalitu vajec používaných pro zpracování na vaječné hmoty, na jakostní parametry a výrobu vaječných hmot různých druhů včetně legislativních požadavků, na výrobky a polotovary z vajec využitelné v gastronomii a lahůdkářství a na popis využití vaječných výrobků a vajec v ostatních potravinářských výrobách. Výrobky a polotovary využitelné …more
Abstract:
This work focuses on the elaboration of a literature search focused on the quality of eggs used for processing into egg masses, on quality parameters and production of egg masses of various kinds, including legislative requirements, on egg products and semi-finished products usable in gastronomy and delicatessen and on description of egg products. eggs in other food products. Products and semi-finished …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
  • Reader: Eva Šnajdarová, Ing.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology

Theses on a related topic