Kvalita a technologie výroby vaječných výrobků – Sandra Beierová
Sandra Beierová
Bachelor's thesis
Kvalita a technologie výroby vaječných výrobků
Quality and processing of egg products
Abstract:
Tato práce se zaměřuje na vypracování literární rešerše orientované na kvalitu vajec používaných pro zpracování na vaječné hmoty, na jakostní parametry a výrobu vaječných hmot různých druhů včetně legislativních požadavků, na výrobky a polotovary z vajec využitelné v gastronomii a lahůdkářství a na popis využití vaječných výrobků a vajec v ostatních potravinářských výrobách. Výrobky a polotovary využitelné …moreAbstract:
This work focuses on the elaboration of a literature search focused on the quality of eggs used for processing into egg masses, on quality parameters and production of egg masses of various kinds, including legislative requirements, on egg products and semi-finished products usable in gastronomy and delicatessen and on description of egg products. eggs in other food products. Products and semi-finished …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Šárka Nedomová, Ph.D.
- Reader: Eva Šnajdarová, Ing.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Použití vajec a vaječných hmot v cukrářské výrobě
Kamila Součková