Hodnocení jakostních parametrů plodů hrušní. – Bc. Heda Pfeiferová
Bc. Heda Pfeiferová
Master's thesis
Hodnocení jakostních parametrů plodů hrušní.
Evaluation of the quality properties of pear fruits
Abstract:
Diplomová práce byla vypracována na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě v Lednici na Mendelovy univerzity v Brně v letech 2013-2015. Práce byla zaměřena na význam hrušní a jejich látkové složení plodů. Dále se zaměřuje na rozdělení evropských a asijských odrůd a jejich kvalitativní parametry a vhodné posklizňové technologie. Část práce byla také věnována metodám …moreAbstract:
This diploma thesis was written at the Department of Postharvest Technology of Horticultural Products, Faculty of Horticulture in Lednice, Mendel University in Brno during 2013-2015. The thesis is focused on meaning of pear-tree and nutrition values of pear fruit. Furthermore, the thesis focuses on european and asian pears and quality parameters of pears and postharvest technology. The thesis mentions …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 6. 5. 2015
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Josef Balík, Ph.D.
- Reader: Tomáš Nečas, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureMaster programme / field:
Horticultural Engineering / Management of Horticulture Technology
Theses on a related topic
-
Interakce mezi stromy a půdou v přirozených temperátních lesích v prostoru a čase
Pavel Daněk -
Změny a vývoj fyzikálních a chemických charakteristik prostředí v závislosti na změnách a vývoji krajinného pokryvu a land use
Václav NEDBAL -
Fyzikální a chemické separace sloučenin kovů: Nanomateriály na bázi oxidů zinku a vybraných lanthanoidů, příprava a charakterizace
Lubomír Pavelek -
Chemické a fyzikálně chemické metody zajišťování a zkoumání stop
Daniel Olexa -
Zhodnocení fyzikálních a chemických parametrů plodů dosud méně využívaných druhů drobného ovoce a návrh nového nealkoholického nápoje z tohoto ovoce
Jitka Cetkovská -
Syntéza biokonjugátů odvozených od giberelinů A3 a A4
Filip CHENÍČEK -
Furfurylace dřeva a její dopad na vybrané fyzikální a mechanické vlastnosti dřeva
Dominik Bejšák -
Hodnocení kávových a kávovinových nápojů z hlediska senzorických vlastností a antioxidační aktivity
Tereza HONYSZOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights