Vliv posklizňového ošetření a skladování zrna na jakost obilovin – Bc. Kateřina Kubincová
Bc. Kateřina Kubincová
Diplomová práce
Vliv posklizňového ošetření a skladování zrna na jakost obilovin
Effect of postharvest treatment and storage of grain quality cereals
Anotace:
Obiloviny patří mezi jednu ze základních potravin, s kterými se můžeme setkat každý den, jen v jiné formě zpracování. Kvalitu obilovin ovlivňují nejen půdní a klimatické podmínky, ale i následná posklizňová úprava a skladování. Cílem této práce je zhodnocení vlivu posklizňového ošetření a skladování zrna u vybrané odrůdy sladovnického ječmene. Už od příjmu zrna na sklad je vyhodnocována jakost zboží …víceAbstract:
Cereals are one of the basic food and we meet with them every day just in a different form. The quality of grains affect the soil and climatic conditions and also the subsequent post-harvest treatment and storage. The aim of this study is evaluate the effect of post-harvest treatmenst and storage grains in selected variety of malting barley.Since receiving grain to the warehouse is evaluated quality …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUBINCOVÁ, Kateřina. \textit{Vliv posklizňového ošetření a skladování zrna na jakost obilovin}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/jbgioa/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Kvalita a zpracování zemědělských produktů / Kvalita a zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
-
Internal controls as a tool of effective corporate governance: impact of implementation of a set of internal controls on financial performance of the business. Evidence from Cameroon
Foreke Azonwoh -
Evaluation of yield and quality parameters of chosen range of potato varieties
Dagmar Šantrůčková -
Evaluation of protein quality of Jamaican field crickets (Gryllus assimilis) reared on the dried rapeseed protein
Yacouba Traore -
Evaluation of nutritional quality of tropical and temperate forages
Agnes Josylyn Komey -
Evaluation of air quality models for simulating pollutant dispersion in the urban environment of Prague, Czech Republic
Raphael Odai -
Algorithmic Evaluation of the Quality of Dactyloscopic Traces
Ondřej Sloup -
Hodnocení agrokomodity ječmen jarní z hlediska využití na trhu
Jakub Spousta -
Hodnocení výnosu a kvality zrna u vybraných odrůd jarního ječmene
Ivana Razáková
Název
Vložil
Vloženo
Práva