Oskar Webr

Bakalářská práce

Podnikatelský plán založení restaurace v pražské lokalitě s orientací na pivní produkty doprovázené masovými pokrmy

Business plan for a restaurant in Prague location with a focus on beer products accompanied by meat dishes
Anotace:
Začínajícího podnikatele čeká vždy nelehká cesta s nejasným cílem. Podnikání stojí hodně energie, peněz a času. Aby tyto cenné zdroje byly vynaloženy efektivně, je třeba mít podnikatelský záměr velmi dobře rozmyšlený. Každý podnikatelský plán je velmi komplexní záležitost a není triviální takový plán sestavit bez chyb. Z toho důvodu začínající podnikatelé sestavují podnikatelský plán, který jim pomáhá …více
Abstract:
A budding entrepreneur always faces a difficult journey with an unclear goal. Entrepreneurship costs a lot of energy, money and time. To ensure that these valuable resources are spent effectively, the business plan needs to be well thought out. Any business plan is a very complex affair and it is not trivial to draw up such a plan without mistakes. For this reason, aspiring entrepreneurs draw up a …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 6. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 9. 2023
  • Vedoucí: Tomáš Kubálek
  • Oponent: Jitka Volfová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/91059

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program:
Manažer obchodu

Práce na příbuzné téma

Všechny práce