Monika Hrvolová

Bakalářská práce

Ruská kuchyňa na Slovensku

Russian cuisine in Slovakia
Abstract:
The theme of this dissertation is russian cuisine in Slovakia. The aim of this dissertation is the analysis of russian cuisine signs in restaurants and households in southwest Slovakia. The dissertation is divided into three chapters: the theoretical part, the analysis part and the proposal part. In theoretical part is described history of Russia and russian cuisine, definition of russian national …více
Abstract:
Téma tejto bakalárskej práce je ruská kuchyňa na Slovensku. Cieľom práce je analýza stôp ruskej kuchyne v reštauráciách a domácnostiach na území juhozápadného Slovenska.Práca je rozdelená do troch častí: teoretickej, analytickej a návrhovej. V teoretickej časti je popísaná história Ruska a ruskej kuchyne, pokračujem charakteristikou ruskej národnej kuchyne a tradičných ruských pokrmov. Druhú, analytickú …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2016
  • Vedoucí: doc. PhDr. Jelena Celunová, CSc.
  • Oponent: Mgr. Eva Mičková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze