Aplikace projektového řízení při výstavbě restaurace Potrefená husa – Bc. Jiří Daněk
Bc. Jiří Daněk
Master's thesis
Aplikace projektového řízení při výstavbě restaurace Potrefená husa
Application of project management during the construction of the restaurant Potrefená husa
Abstract:
Diplomová práce zpracovává problematiku projektového řízení. Pojednává o základních pojmech, teoretických poznatcích, metodách a nástrojích projektového řízení. Tyto poznatky aplikuje při výstavbě restaurace v praktické části práce, kde se především zabývá cílem projektu, WBS strukturou, maticí odpovědnosti, časovým a finančním plánem projektu. Dále identifikuje rizika ovlivňující výstavbu a provoz …moreAbstract:
Diploma thesis processes a problematics of project management. It deals with basic concepts, theoretical knowledge, methods and project management tools. This knowledge is applied during a restaurant reconstruction in the practical part of the thesis, where it especially describes project goal, WBS, RACI Responsibility Matrix, timetable and financial plan of the project. It furthermore identifies risks …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2017
Thesis defence
- Date of defence: 19. 6. 2017
- Supervisor: Ing. Martin Zach, Ph.D.
- Reader: Martin Cupal, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DANĚK, Jiří. \textit{Aplikace projektového řízení při výstavbě restaurace Potrefená husa}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Institute of Lifelong Learning. 2017. Available from: https://theses.cz/id/jc64l8/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Institut celoživotního vzděláváníMendel University in Brno
Institute of Lifelong LearningMaster programme / field:
Technical expertise and engineering expertise / Technical expertise and engineering expertise
Theses on a related topic
-
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Eva Šulecová -
Řízení firemní restaurace Aramark
Jana Diblíková -
Projekt marketingového řízení provozu restaurace po skončení nouzového stavu
Dominika Takáčová -
Digitální řízení restaurace pomocí pokladního systému
Martina Blažková -
Management restauračních zařízení
Tereza ZENÁHLÍKOVÁ -
Návrh webové aplikace pro vedení restaurace
Jiří Fischer -
Návrh a implementace webové aplikace pro správu restaurace
Jaroslav Hroš -
Analýza marketingové komunikace pro restauraci City Restaurant
Simona Vavríková