Analýza determinant spotřeby vybraných zemědělskopotravinářských produktů v ČR. – Bc. Zuzana Šemberová
Bc. Zuzana Šemberová
Diplomová práce
Analýza determinant spotřeby vybraných zemědělskopotravinářských produktů v ČR.
Analysis of determinants of the selected agro-food products consumption in CR.
Anotace:
Práce sleduje dlouhodobý vývoj spotřeby cukrovinek a čokolády v komparaci s růstem spotřeby ovoce a sušeného ovoce se záměrem posouzení jejich vlivu na růst hladiny civilizačních nemocí. Teoretická část práce popisuje specifika zemědělskopotravinářského trhu z pohledu producenta i spotřebitele, představuje nejvýznamnější producenty cukrovinek a čokolády v ČR a jejich výrobní sortiment. Dále poskytuje …víceAbstract:
The thesis follows the long-term development of confectionary and chocolate consumption in comparison with the growth of fruit and dried fruit consumption. It intends to assess their influence on the civilization diseases growth. The theoretical part describes the specifics of the agriculture food products market from producer and consumer view and also presents the most important producers of confectionery …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 3. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavlína Hálová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠEMBEROVÁ, Zuzana. \textit{Analýza determinant spotřeby vybraných zemědělskopotravinářských produktů v ČR.}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/jca1u9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností zabývajících se výrobou čokolády a cukrovinek
Lucie Köcherová -
Vliv podmínek skladování a způsobu výroby čokoládových cukrovinek na vznik a vývoj tukového a cukerného výkvětu
Lenka Machálková -
Výroba čokoládových cukrovinek a faktory ovlivňující jejich udržitelnost.
Jena Jurková -
Čokoládové hmoty a možnosti jejich uplatnění při výrobě funkčních cukrovinek
Helena Kölblová -
Čokoládové cukrovinky a specifika jejich výroby
Zuzana Vodehnalová -
Analýza kvality a výkonnosti podniků z vybrané oblasti potravinářského průmyslu
Hana Chocholáčová -
Možnosti výroby čokoládových cukrovinek
Štěpánka Pastorková -
Světový trh kakaa a čokolády
Martina Voborníková
Název
Vložil
Vloženo
Práva