Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování – Iva Heinereichová
Iva Heinereichová
Bakalářská práce
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
Packaging of meat and meat products and labeling
Anotace:
Tato bakalářská práce na téma Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování se zabývá problematikou balení masa a masných výrobků. Zpracovává legislativní požadavky, dostupné studie a publikace k dané problematice. Charakterizuje a poukazuje na legislativní požadavky v ČR běžně konzumovaných druhů mas (vepřové, drůbeží a hovězí). Dále definuje obal, jako takový a popisuje jeho funkce, které jsou …víceAbstract:
The bachelor thesis called Packaging of meat and meat products and labeling deals with programs packaging of meat and meat products. This work elaborates the legislative requirements, available studies and publications about given problem. It characterizes and highlights the legislative requirements in Czech Republic commonly consumed meats (pork, poultry and beef). Further defines packaging as such …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Balení potravin v modifikované atmosféře.
Alena Bednářová -
Optimalizace balení v modifikované atmosféře pro vybrané typy potravin
Barbora Tichá -
Balení potravin v ochranné atmosféře
Kamila Stachovcová -
Vliv typů balení na trvanlivost masných výrobků
Michaela BURIANOVÁ -
Vliv obalového materiálu na trvanlivost vybraných druhů potravin
Lucie Šašinková
Název
Vložil
Vloženo
Práva