Bc. Lucie Šašinková

Diplomová práce

Vliv obalového materiálu na trvanlivost vybraných druhů potravin

The Influence of the Packaging on the Shelf-life of some Food Types
Anotace:
Diplomová práce se zabývá hodnocením vybraných typů obalových folií při balení vybraných druhů potravin. U vyrobených a komerčně dostupných polymerních fólií se sledují jakostní změny potravin v průběhu skladování. Charakterizují se jednotlivé druhy vyrobených obalových materiálů, způsob balení potravin, a hodnocení trvanlivosti. Obalový materiál byl vyroben z LDPE, EVA, EVOH a Surlynu. Byly vyrobeny …více
Abstract:
The thesis is focused on the evaluation of selected types of packaging films in a relation to a packaging of selected types of food. The thesis operates with manufactured and commercially available polymer films, the monitoring its qualitative changes of food during storage. Particular types of manufactured packaging materials are also characterized in the thesis, the method of food packaging and the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014
Zveřejnit od: 25. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Dagmar Měřínská, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Šašinková, Lucie. Vliv obalového materiálu na trvanlivost vybraných druhů potravin. Zlín, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 25.4.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 25. 4. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin