Bc. Lucie Beranová

Bakalářská práce

Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska

Traditional dishes of Chodsko and Plzeňsko
Anotace:
Tématem Bakalářské práce jsou tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska. Úkolem bylo přiblížit tyto tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska a popsat jejich historii, ale také ze kterých ingrediencí jsou tato jídla připravovaná. Cílem práce je zjistit, zdali by byl zájem o zařazení těchto tradičních pokrmů do nabídky stravování Street food. V první části se práce zabývá teorií, kde jsou definovány základní pojmy …více
Abstract:
The topic of the bachelor thesis is traditional dishes of Chodsko and Plzeňsko. The task was to approach these traditional dishes of the Chodsko and Plzeň regions and to describe their history, but also from which ingredients these dishes are prepared. The aim of the thesis is to find out whether there would be an interest in including these traditional dishes in the Street food menu. The first part …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 11. 2022
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/ruyx1/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2023
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví