Bc. Vendula Němcová

Diplomová práce

Hodnocení jakostních parametrů kozích jogurtů v závislosti na vstupní surovině

Evaluation of quality parameters of goat yoghurts depending on the input raw material
Anotace:
Cílem práce bylo hodnocení fyzikálně-chemických a mikrobiologických parametrů bio kozích jogurtů a mléka, které bylo použito k jejich výrobě. Výsledky byly vyhodnoceny v závislosti na ročním období a době skladování jogurtů. Odběry probíhaly v období jaro, léto, podzim a zima. Časový plán odběru vzorků v průběhu skladování byl volen dle doby použitelnosti dané výrobcem s možností prodloužení doby použitelnosti …více
Abstract:
The aim of the work was to evaluate the physico-chemical and microbiological parameters of organic goat yoghurts and milk, which was used for their production. The results were evaluated depending on the season and storage time of yoghurts. Sampling took place during spring, summer, autumn and winter. The sampling schedule during storage was chosen according to the shelf life given by the producer …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Alena Saláková, Ph.D.
  • Oponent: Michaela Králová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin