Typografické a výtvarné zpracování odborné knihy – Bc. Nikola KAŠTOVSKÁ
Bc. Nikola KAŠTOVSKÁ
Master's thesis
Typografické a výtvarné zpracování odborné knihy
Typography and layout design of a professional book
Abstract:
Diplomová práce nese název ?Typografické a výtvarné zpracování odborné knihy?. Jedná se o kuchařskou knihu, kterou tvoří fotografie vlastně upečených receptů - dezertů, typografický popis těchto receptů a s nimi související grafická úprava. Diplomová práce je členěna na tři části. V první teoretické části se zaměřuji na kuchařské knihy, jejich historii ve světě i u nás, vývoj, proměnu a podobu knih …moreAbstract:
The title of presented diploma work is ?Typography and layout design of a professional book?. It is a cookbook in which there are photographs of personal, baking recipes for desserts, typographic descriptions of the recipes and relevant graphic layout. The diploma work is divided into three parts. In the first, theoretical part there is the focus on cookbooks, their history in the world and in our …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 4. 2016
Accessible from:: 8. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: PhDr. Ondřej Vorel, ArtD.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KAŠTOVSKÁ, Nikola. Typografické a výtvarné zpracování odborné knihy. Ostrava, 2016. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 8.4.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 8. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakultaUniversity of Ostrava
Pedagogical FacultyMaster programme / field:
Teaching for Upper Secondary Schools / 2s-vv-vv-13
Theses on a related topic
-
Autorská kniha
Leona LABAJOVÁ -
Autorská kniha
Alžběta ZHOŘOVÁ -
Proces výroby kuchařské knihy od grafického návrhu po kompletaci do tisku
Huyen Duong Nguyen -
Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
Lucie Veselá