Typografické a výtvarné zpracování odborné knihy – Bc. Nikola KAŠTOVSKÁ
Bc. Nikola KAŠTOVSKÁ
Master's thesis
Typografické a výtvarné zpracování odborné knihy
Typography and layout design of a professional book
Anotácia:
Diplomová práce nese název ?Typografické a výtvarné zpracování odborné knihy?. Jedná se o kuchařskou knihu, kterou tvoří fotografie vlastně upečených receptů - dezertů, typografický popis těchto receptů a s nimi související grafická úprava. Diplomová práce je členěna na tři části. V první teoretické části se zaměřuji na kuchařské knihy, jejich historii ve světě i u nás, vývoj, proměnu a podobu knih …viacAbstract:
The title of presented diploma work is ?Typography and layout design of a professional book?. It is a cookbook in which there are photographs of personal, baking recipes for desserts, typographic descriptions of the recipes and relevant graphic layout. The diploma work is divided into three parts. In the first, theoretical part there is the focus on cookbooks, their history in the world and in our …viacKľúčové slová
kuchařská kniha kuchaři kuchařské umění historie jídlo dezert recepty grafický design typografie
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 4. 2016
Zverejniť od: 8. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: PhDr. Ondřej Vorel, ArtD.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KAŠTOVSKÁ, Nikola. Typografické a výtvarné zpracování odborné knihy. Ostrava, 2016. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 8.4.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 8. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Pedagogická fakultaUniversity of Ostrava
Pedagogical FacultyMaster programme / odbor:
Teaching for Upper Secondary Schools / 2s-vv-vv-13
Práce na příbuzné téma
-
Autorská kniha
Leona LABAJOVÁ -
Autorská kniha
Alžběta ZHOŘOVÁ -
Proces výroby kuchařské knihy od grafického návrhu po kompletaci do tisku
Huyen Duong Nguyen -
Povědomí Čechů o tradičních českých dezertech a sladkých jídlech
Lucie Veselá