Analýza dopadů pandemie covid-19 v malé průmyslové firmě – Petr Vantuch
Petr Vantuch
Bakalářská práce
Analýza dopadů pandemie covid-19 v malé průmyslové firmě
Analysis of Impacts of the Covid-19 Pandemic in a Small Industrial Company
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce je vytvořit analýzu podniku během pandemického období. Sledovanou firmou je malá průmyslová firma v oblasti zemědělství a potravinářství. Zabývám se hrozbami pro podnik z vnějšího okolí, které mají vliv na vnitřní fungování podniku. Práci rozebírám jak z teoretické části, tak z praktické. Zaměřuji se na podnikovou strategii, identifikaci rizik, zvládání rizik a optimalizaci …víceAbstract:
The main target of the bachelor thesis is to create an analysis of the company during the pandemic period. The monitored company is a small industrial company in the field of agriculture and food. I deal with threats to the company from the outside environment, which affect the internal functioning of the company. I analyze the work from the theoretical part and from the practical part. I focus on …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2022
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/148231
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2022
- Vedoucí: Libor Nečas
- Oponent: Eva Čopjaková
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita OstravaVŠB – Technická univerzita Ostrava
Fakulta strojníBakalářský studijní program / obor:
Strojírenství / Průmyslové inženýrství
Práce na příbuzné téma
-
Slow Food jako moderní trend v českém potravinářství a gastronomii
Iveta MAŠKOVÁ -
Možnosti snižování odpadu v gastronomii a potravinářství v kontextu cirkulární ekonomiky
Katarína Vezérová -
Vývoj a současný stav trhu práce v zemědělství a v potravinářství na území okresu Přerov
Filip Jadlovský -
Management jakosti v potravinářství
Jiří Papst -
Bakteriociny produkované bakteriemi mléčného kvašení a jejich využití v potravinářství
Tereza Rusz -
Využití vedlejších produktů z potravinářství a premixů v krmných směsích pro cvrčka domácího
Hana Necpalová -
The researching on Economics Effects of a China-EU FTA on Czech Republic: Computable General Equilibrium Analysis
Kangteng Guan -
Market Opportunity Analysis and Value Proposition Design for the Entry of Yellowjet, a Philippine Low Cost Airline to European Mar-ket
Raian Burgos Razal