Bc. Monika Ničová

Master's thesis

Vyhodnocení kvalitativních parametrů jehněčího masa

Evaluation of qualitative parameters of lamb
Anotácia:
Cílem této diplomové práce na téma „Vyhodnocení kvalitativních parametrů jehněčího masa“ bylo popsat současné poznání v oblasti kvality jehněčího masa (vyhodnocení nutričních a technologických parametrů). V pokusu bylo použito 24 jatečných beránků tří plemen. Bylo vybráno plemeno Suffolk, které patří mezi masná plemena a dále plemena Zwartbles a Romney, která patří mezi kombinovaná plemena. U jednotlivých …viac
Abstract:
The aim of this master thesis on the topic "Evaluation of qualitative parameters of lamb" was to describe the current knowledge in the field of lamb quality (evaluation of nutritional and technological parameters). In the experiment were used 24 lambs for slaughter of three breeds. Were selected the Suffolk breed, which belongs to the meat breeds, and also the Zwartbles and Romney breeds, which belong …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: doc. Ing. Radek Filipčík, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Master programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Ecotrophology