František Neduchal

Bakalářská práce

Destiláty z peckového ovoce

Stone Fruit Spirits
Anotace:
Cílem mé bakalářské práce bylo popsat detailně skutečnosti o destilaci a dát je do souvislosti s výrobou ovocných destilátů. Konkrétně jsem se zaměřil na peckové ovoce. Z nich má v našich zemích největší tradici výroba pálenek ze švestek. Ceněn je také meruňkový destilát. Méně doceněnými destiláty ve srovnání s ostatními evropskými státy jsou třešňovice a višňovice.
Abstract:
The objective of this bachelor thesis is to describe facts about distillation process in details and in context of production of fruit spirits. Particularly, I focus on stone fruit, from which plum brandy has the reachest history in the Czech regions. Beside plum brandy, apricot brandy is also appreciated. Cherry or sour cherry brandy are less appreciated there in comparison with other european countries …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2013
Zveřejnit od: 16. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Neduchal, František. Destiláty z peckového ovoce. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 16. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma