Eva Chlivényiová
Master's thesis
Mezera na trhu: zdravá výživa
Niche market analysis: healthy nutrition
Abstract:
Diplomová práce se zabývá preferencemi spotřebitelů na trhu zdravé výživy a aktuálním stavem na trhu. Práce zkoumá, zda opravdu existuje mezera na trhu zdravé výživy a na základě vyzkoumaných dat a informací se pokouší predikovat budoucí vývoj trhu v oblasti zdravé výživy. Trendem současné doby je zdravý životní styl, se kterým je spojeno zdravé stravování, a z tohoto důvodu bylo zvoleno toto téma …moreAbstract:
The purpose of this Master's Thesis is to consider preferences of the consumers on the market of healthy nutrition and trends on this market. The Thesis analyzes if the niche on the market of healthy nutrition really exists and tries to predict future development of the healthy nutrition through the found out facts. The topic of this Master's Thesis was chosen because healthy lifestyle represents a …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 10. 2012
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/58123
Thesis defence
- Date of defence: 22. 10. 2014
- Supervisor: Alena Filipová
- Reader: Hana Chylíková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/58123
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Theses on a related topic
-
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Elizaveta Kireeva -
Integrovaná tématická výuka "Restaurace zdravé výživy" - zdravý den v malotřídní škole s využitím vrstevnického vyučování
Drahoslava Mikulášková -
Inovace menu vybrané restaurace s ohledem na zdravou výživu
Martina Šišáková -
Projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu
Filip BEZDĚK -
Webové stránky českých restaurací a zdravá výživa
Linda Králová -
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
Veronika Bobková -
Možnosti vstupu na trh s alternativní zdravou výživou
Jan Vinkler -
Segmentace trhu zdravého stravování
Eldar Irzhanov