Eva Chlivényiová
Master's thesis
Mezera na trhu: zdravá výživa
Niche market analysis: healthy nutrition
Anotácia:
Diplomová práce se zabývá preferencemi spotřebitelů na trhu zdravé výživy a aktuálním stavem na trhu. Práce zkoumá, zda opravdu existuje mezera na trhu zdravé výživy a na základě vyzkoumaných dat a informací se pokouší predikovat budoucí vývoj trhu v oblasti zdravé výživy. Trendem současné doby je zdravý životní styl, se kterým je spojeno zdravé stravování, a z tohoto důvodu bylo zvoleno toto téma …viacAbstract:
The purpose of this Master's Thesis is to consider preferences of the consumers on the market of healthy nutrition and trends on this market. The Thesis analyzes if the niche on the market of healthy nutrition really exists and tries to predict future development of the healthy nutrition through the found out facts. The topic of this Master's Thesis was chosen because healthy lifestyle represents a …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 10. 2012
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/58123
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 10. 2014
- Vedúci: Alena Filipová
- Oponent: Hana Chylíková
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/58123
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / odbor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod
Práce na příbuzné téma
-
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Elizaveta Kireeva -
Integrovaná tématická výuka "Restaurace zdravé výživy" - zdravý den v malotřídní škole s využitím vrstevnického vyučování
Drahoslava Mikulášková -
Inovace menu vybrané restaurace s ohledem na zdravou výživu
Martina Šišáková -
Projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu
Filip BEZDĚK -
Webové stránky českých restaurací a zdravá výživa
Linda Králová -
Nejvíc nabízené přílohy v českých restauracích a jejich výživové hodnoty
Veronika Bobková -
Možnosti vstupu na trh s alternativní zdravou výživou
Jan Vinkler -
Segmentace trhu zdravého stravování
Eldar Irzhanov